قیمت گیربکس sew
Wiki Article
طراحی ساده و شکل ساختاری آن ها باعث شده است تا در بسیاری از کاربردهای صنعتی و کارگاهی مورد استفاده قرار بگیرند.
صنعت ماشین آلات و تولید : در این صنایع، گیربکس های کاهنده برای انتقال نیرو و کنترل سرعت در ماشین آلات صنعتی مانند کمپرسورها، پمپ ها، میکسرها، کنواچرها و سیستم های نقاله استفاده می شوند.
صنعت آب و فاضلاب : در تأمین آب و فاضلاب، گیربکس های کاهنده در پمپ ها، میکسرها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرند.
این جعبه دنده ها برای افزایش سرعت چرخش پمپ ها و انتقال نیروی مکانیکی برای پمپاژ آب یا فاضلاب به کار می روند.
نحوه ثبت سفارش رویه ارسال سفارش شیوههای پرداخت خدمات مشتریان
اینها تنها چند نمونه از کاربردهای فراوان گیربکس های اس ای دبلیو هستند. به طور کلی، گیربکس های اس ای دبلیو در هر کاربردی که نیاز به انتقال نیرو و گشتاور از یک دستگاه به دستگاه دیگر است و قابلیت اطمینان، کارایی و دوام اهمیت دارد، استفاده میشود.
از طرف دیگر، انواع چرخ دنده های گیربکس های صنعتی، شامل چرخ دنده های ساده یا هلیکال، چرخ دنده های مخروطی و چرخ دنده های جناغی هستند. برخی دیگر از انواع گیربکس صنعتی عبارتند از :
گیربکس های هلیکال انواعی از جعبه دنده ها هستند که معمولا به منظور کاهش سرعت و افزایش گشتاور بین محورها یا شفت های در حال چرخش استفاده می شوند. این گیربکس ها را می توان به دو نوع مختلف تقسیم بندی کرد.
گیربکس صنعتی کاهنده که به آن ها گیربکس های کاهنده سرعت یا کاهنده دور نیز گفته می شود، همانطور که از نام آن ها مشخص است، برای کمتر کردن سرعت خروجی موتور، مورد استفاده قرار می گیرند.
این مدل گیربکس ها شامل تیپ های زیر می شود که با دیگر مدل ها کوبل میشوند:
پشت پرده تولید گیربکس های خورشیدی از گذشته تاکنون همواره یک هدف و دلیل خاص وجود دارد. انتقال بیشترین مقدار گشتاور در کوچکترین متن کامل مقاله را بخوانید ابعاد ممکن، هدف اصلی تمام تولیدکنندگان از طراحی گیربکس صنعتی خورشیدی بوده است.
گیربکس اصلی ترین جزء سیستمهای انتقال قدرت است. گیربکس در واقع مجموعه ای از چرخ دنده ها است که در یک جعبه به منظور تأمین گشتاور مورد نیاز سایر ابزارهای متصل به سیستم به عنوان مصرف کننده تعبیه شده اند.
ویژگی های مربوط به شرایط خاص صنعتی مانند خوردگی، زنگ زدگی و...
گیربکس های حلزونی که به آن ها گیربکس های مکعبی یا کتابی نیز گفته می شود. دارای ساده ترین شکل طراحی در میان جعبه دنده های صنعتی هستند. علت نام گذاری این نوع جعبه دنده های صنعتی، شکل این نوع گیربکس ها می باشد. یک چرخ دنده که در زاویه ۹۰ درجه نسبت به دستگاه قرار گرفته است، به همراه یک ماردون، اجزای اصلی تشکیل دهنده یک گیربکس حلزونی به حساب می آیند.